tirsdag 9. oktober 2018


Hvorfor bør jeg bli med på en BDSM munch?




Den største grunnen til at de fleste nybegynnere deltar på en munch er fordi det kreves for å kunne delta på andre kink arrangementer til BDSM-gruppen. For at gruppen skal føle seg komfortabel og inviterer deg inn I deres personlige og potensielt seksuelle miljø, ønsker gruppen å møte deg og forsikre seg om du ikke vil forårsake problemer. Derfor, hvis du ønsker å delta på en lekefest, speed dating eller pedagogiske kink hendelser, må du kanskje gå på en munch først.

Annet enn det, er det noen mennesker som liker å delta på muncher fordi det er en god sjanse å snakke med andre kinkstere, finne venner og finne et fellesskap der du føler deg hjemme. I motsetning til lekefester og andre arrangementer der prating ligger lavt på listen over prioriteringer, er muncher spesielt designet for chatting og vennlig diskusjoner. Strukturerte muncher kan også gi deg sjansen til å lære mer om et bestemt emne og hvordan det påvirker ditt lokale BDSM samfunn, noe som alltid er en fantastisk opplevelse.



Hvordan finner jeg en lokal munch?

Nå som du vet hva en munch handler om, er neste skritt å finne en du kan delta på. Den enkleste måten å finne lokale muncher er gjennom lokale kink-grupper. Men, bare det å finne en lokal kink-gruppe, kan det være en utfordring I begynnelsen. For å gjøre det, anbefaler jeg to ting.

Først, bør du sjekke Fetlife. Det er relativt enkelt å søke i byen din og finne alle de lokale gruppene der. Se etter grupper som har postet i løpet av de siste par månedene. Prøv å se etter deres neste munch eller arrangement. Hvis du bor i en liten by, kan det hende du må søke noen av de større byene i nærheten for å finne en gruppe du kan delta i. Avhengig av din hvor i verden du bor kan det hende du må ta en kjøretur på en time eller to!

Hvis Fetlife ikke gir deg resultatene du ønsker, kan du også prøve å gjøre et Google-søk. De fleste kink arrangementene har flyttet til Fetlife, men noen har fortsatt sine egne nettsteder. Et Google-søk etter "Bynavn + fylke + BDSM" kan gi resultater, eller "Bynavn + fylke BDSM lek fest" kan også gi resultater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar